Etsimme Oindexille jatkajaa. Jos olet kiinnostunut ostamaan palvelun, ota yhteyttä info@oindex.fi.

Oindexin kehitysblogi

Oindexin kehitysblogi on jäänyt tauolle, sillä aiempi sisältö oli vanhentunutta ja blogin aktiiviseen päivittämiseen ei tällä hetkellä löydy myöskään resursseja. Tavoitat meidät kuitenkin Twitteristä. Tältä sivulta löydät myös muutoshistorian, joka listaa tärkeimmät Oindexiin tehdyt muutokset.

Muutoshistoria

Muutoshistoria kuvaa kaikki palveluun tehdyt muutokset vuoden 2014 syyskuusta alkaen.

Syyskuu 2014

Oindexin uusi versio julkaistiin syyskussa 2014 pitkän kehitystyön jälkeen. Palvelu ei päällisin puolin juurikaan muuttunut edellisestä versiosta, mutta pinnan alla on tehty suuri määrä työtä. Suurimmat muutokset:

  • Uusien sivujen liittäminen on jälleen mahdollista uuden Google Analytics -rajapinnan avulla. Vanhat v2.4:llä liitetyt sivut toimivat edelleen, mutta liitäntä kannattaa päivittää uuteen versioon mahdollisimman pian. Näet viestin hallinnassa, jos sinulla on sivuja päivittämättä.
  • Sivujen liitäntävaihetta parannettiin huimasti, ja kaikki aiemmin sivujen liittämisessä ilmenneet bugit korjattiin.
  • Sivun liitäntävaiheeseen lisättiin mahdollisuus tuoda palveluun vanhoja tilastoja. Saat myös sivusi listaukseen välittömästi.
  • Hallinnan backend ja frontend uudistettiin kokonaan.
  • Palvelun backend kirjoitettiin suurilta osin uudelleen mahdollistaen jatkossa nopeamman kehitystyön, reagoinnin mahdollisiin muutoksiin Googlen puolelta ja niin edelleen.
  • Yleiset viikkotilastot poistettiin hetkeksi käytöstä. Tilastot palaavat myöhemmin uudistuneina!
Palautetta ja ideoita voi antaa Twitterissä tai Uservoicen kautta.